4 Mart 2013 Pazartesi

Celal ile Ceren Sinema Filmi



 
 
 
Şahan Gökbakar'ın geçtiğimiz haftalarda vizyona giren sinema filmini sizlerle paylaşıyorum,stres ve hayatın koşturmacasına 2 saatlik bir ara vererek,gençlik ilişkilerine geri dönebiliriniz.Cem Yılmaz'ın stand up show'unu beyazperdeye yansıtmasıyla kızışan yarışta Celal ile Ceren Ön planda görünüyor.Filmin Konusu 30'lu yaşlarını süren Celal, Karaköy'de baba mesleğini sürdüren bir elektrikçidir. 30 yaş krizine yeni girmiş olan Ceren ise mobilya mağazasında çalışmaktadır. İkilinin uzun beraberliği ise 6 yıla dayanmıştır! Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili feci tartışır ve bozuşurlar. Ceren gitmesini istemese de, Celal kırk yalanla bir yolunu bulur ve partiye gider. Olay ortaya çıkınca Ceren ayrılmak ister; onu hala sevse de amacı biraz sevgilisinin burnundan getirmektir. Fakat hiç beklemediği biçimde evlilik baskısı altında kalmaktan şikayet eden Celal bir anda Ceren'i terk eder!
Hayatının çoktan daha güllük- gülistanlık olacağını sanırken bekarlık günlerinde belalar da peşini bırakmaz. Ceren'i özleyeceği günler yakındır....
Başrollerini ünlü komedyen Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola ve Dilşah Demir'in paylaştığı Celal ile Ceren, Recep İvedik serisinde beraber çalışan yönetmen Togan Gökbakar ve Şahan Gökbakar Kardeşler'in yeni komedi projeleridir.
 
NisaKalo Collection Olarak bu sene ünlü yüzümüzü sinema perdesinden seçtik,Pera Güzel Sanatlar Akademisinde yer alan Dilşah Demir gelecek vaad eden genç aktrisler arasında yer almaktadır.
 

 
Ömür Gedik'in kalemin'den kendisini okumaya ne dersiniz???
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder